Musik som stort intresse – börja spela gitarr

Det är väl svårt att tro att det finns någon som inte gillar musik. Men musikintresset varierar ändå från person till person och alla har sin egen musiksmak.

Att börja är det svåraste

Att börja spela ett nytt instrument är alltid oerhört svårt. Men det viktigaste är att inte ge upp tidigt. Fortsätt att öva varje dag, även dagar när det känns jobbigt. Gör de enkla sakerna rätt och repetera. Även om det känns som att det låter dåligt i början så ska du inte ge upp. På bara några veckor kommer du att märka skillnad.

Gitarren

Gitarr är världens populäraste instrument. För den som vill lära sig att spela gitarr finns det hur mycket gratis lektioner och hjälpmedel på internet som helst. Det finns alltså ingen ursäkt för den som är sugen på det att inte börja spela gitarr

Skaffa dig ett bra instrument

Ett bra instrument för en nybörjare behöver inte vara dyrt. Men det är ändå viktigt att inte snåla och köpa det första bästa. Tänk på vilken typ av gitarr du ska ha. Ska det vara en akustisk eller en elektrisk gitarr? Vill du ha en så snart som möjligt? I så fall: köp på nätet!

 

Posted by: rnn.yqe. on